Creatieve Coaching

Vraag je jezelf wel eens af: hoe kom ik de week door? Er zijn zoveel dingen die je moet. Ik moet morgen een grote offerte klaar hebben. Ik realiseer me dat mijn project niet lekker loopt. Mijn moeder belt en vraagt of ik even een boodschap kan doen. Een vriendin appt dat we elkaar al zolang niet gezien hebben. En de buurvrouw vraagt of ik even een uurtje op haar kinderen wil passen.

Je voelt je weerstand steeds groter worden.  Je wilt nee zeggen, misschien zelfs wel schreeuwen: nee. Maar je durft niet, je twijfelt, je raakt snel geïrriteerd. Je wilt er zijn, voor iedereen. Maar waar blijf jezelf?

Kan het echt niet anders? Ja, het kan anders.

Als coach begeleid ik jou
om te luisteren naar jouw innerlijke stem

Je kan leren luisteren naar je innerlijke stem. En ik kan je daarbij begeleiden.

Als coach begeleid ik je om stil te staan bij jouw innerlijke stem. We gaan aan de slag met vilt, wol, textiel, schrijf- en tekenopdrachten. We doen en kijken naar wat er ontstaat in het creatieve werk. Alles is goed, misschien anders dan je had verwacht. En als je er aan toe bent, dan praten we. Hierbij luister ik naar je, stel open vragen, geef feedback en stel soms een kritische vraag. Hoofd, hart en handen worden met elkaar verbonden door dit proces.

Het resultaat van dit proces is tijd. Tijd voor jezelf om te bezinnen, zodat je kan luisteren naar jezelf. Zo kom je te weten wat jij nodig hebt om te doen wat je moet doen. Op een prettige manier en zonder de balans te verliezen. Balans in je werk, in je prive leven, je gezin, je vrienden. Wellicht leer je om makkelijker nee te zeggen, een uur voor jezelf in te plannen of hulp te vragen.

Hoe kan dat?

Je creatieve werk is vaak een spiegel van je innerlijk. Door hier naar te kijken, leer je jezelf beter kennen: je patronen, je valkuilen, je wensen en je fantastische eigenschappen. Je leert je vaste patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden te zien. Er zullen nieuwe antwoorden ontstaan in je persoonlijke zoektocht als je je Creatieve Ik voeding geeft. En het mooie is; iedere mens is creatief!

Doen?

 Heb je vertrouwen in mij om samen aan de slag te gaan? Je kan mij bellen voor een afspraak om kennis te maken en te kijken naar welke vraag je centraal wilt stellen. En hoe je door jouw vraag, jezelf centraal kan stellen. 

Je bent van Harte Welkom!