Back to Top

Vilt workshops

 

Ik kan je laten kennismaken met het viltproces. Een simpele vezel vanuit de vacht van een schaap die je kan transformeren tot alles wat je maar wilt. Ik bied je een breed palet aan qua kennis en techniek, veel zelf uitproberen en ervaren. En soms wordt het anders dan verwacht…

 

Wil je meer techniek? Van 2D naar 3D, krimp-percentages van meer dan 50%? Lusjes, oogjes, dun en dikte verschillen in je viltwerk? Vreemde vezels, voorvilt of stofjes toevoegen? Dit en nog meer technieken heb ik in huis. Na een duidelijk uitleg, begeleid ik je stap voor stap en ga je zelf aan de slag. 

 

Waar? In Huizingalaan 11 te Utrecht.

Wanneer? zie data!

Welke cursus? zie beginners of ervaren

 

Algemene informatie over de workshops

Ik werk graag met kleine groepen van maximaal 5 a 6 personen waardoor er volop aandacht is voor iedereen. Alle vragen zijn welkom en persoonlijke gesprekken zijn een warme aanvulling.

Praktische zijn de kosten als volgt: per uur betaal je 15 euro inclusief btw per persoon.

  1. Beginnerscursus 3 lessen van 3 uur
  2. Vilten dagboekje 6 lessen van 2,5 uur
  3. Workshop hele dag 09:30 tot 12.30, pauze, 13.00 tot 16:00 uur, totaal 6 uur.

Uiteraard is er koffie & thee met wat lekkers. Bij een dag workshop neem je zelf de lunch mee.

Je mag je eigen materialen meenemen. De basis van water, zeep, mallen materiaal en bubbeltjesplastic is aanwezig. Wol en vezels of andere materialen zijn in beperkte mate te koop bij mij, ik heb geen webshop. Advies over welke materialen waar aan te schaffen, kan ik je altijd geven.

 

Betaling

Van te voren het gehele cursusgeld of een aanbetaling van 50 % overmaken. Het restant van het cursusgeld voldoen in de laatste week of contant vooraf aan het begin van de workshop.

Als je na opgave en bevestiging voor het volgen van een workshop afzegt binnen 7 dagen voor de datum van de workshop, ben je een bijdrage verschuldigd van 25% van de prijs. Bij afmelding 48 uur van te voren 50% van de prijs.

Voor opgave of informatie over een workshop stuur een mail naar marije@feltfeelings.nl

Of bel me, 06-4613584, ik sta je graag te woord.