Back to Top

Coaching

 

Vraag je jezelf wel eens af…. hoe kom ik de week door?

Je hoofd loopt over van wat je allemaal nog moet doen:

 

  • Op je werk moet morgen een grote offerte klaar
  • Je realiseert je dat je project onvoldoende loopt omdat je collega ja zegt en nee doet
  • Je moeder belt en vraagt of je zaterdag een boodschap kan meenemen
  • Een vriendin appt of je zin hebt om koffie te drinken… natuurlijk
  • En als de buurvrouw vraagt om een oogje in het zeil te houden op haar kinderen, zeg je ja

 

Ondertussen voel je weerstand, steeds meer.

Je wilt nee zeggen maar durft niet, je twijfelt, je raakt snel geïrriteerd… Je wil er zijn, voor iedereen… Een stemmetje in jou vraagt zich af, of schreeuwt het uit: “Kan het ook anders?”

 

Als coach begeleid ik je om stil te staan bij jouw innerlijke stem.  We gaan aan de slag met vilt, wol, textiel, schrijf en tekenopdrachten. We doen en kijken naar wat er ontstaat in het creatieve werk. Alles is goed, misschien anders dan je had verwacht. En als je er aan toe bent, dan praten we. Hierbij luister ik naar je, stel open vragen, geef feedback en stel soms een kritische vraag. Hoofd, hart en handen worden met elkaar verbonden door dit proces. Net als wolvezels….

 

Het resultaat van dit proces is tijd voor jezelf om te bezinnen, zodat je kan luisteren naar jezelf. Je kan concreet maken wat jij nodig hebt om energiek de verschillende rollen die je hebt te managen. Je zegt makkelijker nee, je plant een uur voor jezelf of je regelt hulp. Thuis kan je momenten creëren voor jouw creativiteit om de positieve energie vast te houden.

 

Je creatieve werk is vaak een spiegel van je innerlijke. Door hier naar te kijken, leer je jezelf beter kennen: je patronen, je valkuilen, je wensen en je fantastische eigenschappen. Je leert je vaste patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden te zien. Er zullen nieuwe antwoorden ontstaan in je persoonlijke zoektocht als je je Creatieve Ik voeding geeft.
 
En het mooie is; iedere mens is creatief!

 

Concreet; samen een klik hebben en vertrouwen voelen is het belangrijkste. Je kan mij bellen voor een afspraak om kennis te maken en te kijken naar welke vraag je centraal wilt stellen.

 

Heb je vertrouwen in mij om samen aan de slag te gaan? Dan spreken we 5 sessies af van 2 uur zodat we de tijd hebben om een goed gesprek te voeren en om echt in een creatief proces te komen. Voor een sessie vraag ik de investering van 150,- euro incl. btw. per keer. Bij een reeks van 5 sessies vraag ik een investering van 700,- incl. btw.

 

Creatieve coaching is breed inzetbaar, zowel in privé- als in zakelijke context. Voor creatieve coaching hoef je geen artistieke vaardigheden te hebben, ieder mens is creatief. Vanuit mijn achtergrond als creatief therapeut en organisatie coach zet ik diverse methoden en technieken in om je professioneel te begeleiden.